Chipbuddy gaat door als VolumeDrukkerij

2022-07-10 18:09:54

Wij gaan door met een nieuwe bedrijfsnaam: VolumeDrukkerij. Voorheen genoemd als Chipbuddy International gaan wij door met een nieuwe start om een poging te wagen met een volledig nieuw concept met betrekking tot drukwerk.

Waarom de nieuwe naam?

Chipbuddy International is een project wat sinds 2010 op de HVA is opgericht met de voornamelijke focus op de ov-chipkaart markt en het ontwerpen en produceren van hoesjes voor het openbaar vervoer. Na aanleiding van het grote aantal aanvragen wat wij destijds kregen zijn wij destijds veranderd van concept om de hoesjes en soortgelijke producten te gaan aanbieden aan Business2Business klanten.

Wat gaat er nu gebeuren met Chipbuddy?

Chipbuddy gaat verder onder de naam VolumeDrukkerij en daarbij gooien wij het concept van de website ook volledig om. Omdat wij grote aantallen plastic pas hoesjes en soort gelijke producten hebben geproduceerd vinden wij dat dit ook anders kan. Een schone wereld begint immers ten eerste altijd bij uzelf.

Wat voor soort producten gaan wij verkopen?

Wat betreft plastic en natuur onvriendelijke producten gaan wij dit keer richting ecologisch vriendelijke producten. Zo zal de VolumeDrukkerij geen plastic pas hoesjes meer gaan aanbieden maar zullen wij een of meerdere alternatieve producten hiervoor gaan aanbieden zoals: karton, metalen of overige soorten recyclebare producten.

klantenservice

Vragen of hulp nodig?

Bekijk onze FAQ of neem contact op.

  • Bel ons op +31 299 321 666
  • Email ons [email protected]
  • Bericht ons via Facebook
  • Bericht ons via Twitter
  • Chat met ons

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze aanbiedingen en laatste trends via de email!