Het corona virus en onze drukwerk leveringen

2020-03-19 10:31:58

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan het Corona (Covid-19) virus. Nu zijn er wat vragen en antwoorden voor onze drukwerk processen en wat wij er aan gaan doen. Het meeste van ons drukwerk gaat gewoon door volgens de leveringen.

Levering van drukwerk binnen Europa

Momenteel wordt bij de meeste van onze artikelen gewoon de standaard levertijd aangehouden met een minuscule uitloop (houdt hier altijd rekening mee). Ons drukwerk wat gewoon in Nederland geproduceerd wordt heeft vrijwel geen tot geen vertraging. Heeft u vragen over een bepaald artikel wat u wilt laten bedrukken kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u duidelijk kunnen inlichten over de levertijd daarvan.

Welke leveringen zullen vertraagd zijn?

Zoals voor een aantal van onze klanten bekend is halen wij sommige producten uit China. Doordat in China ondertussen het hele land vrijwel op slot en een lockdown zit worden onze leveringen uit China vertraagd. Wel wordt er nog steeds geproduceerd maar de vaart uit het productieproces is er wel een stuk door verminderd.

Naast dat de productie processen langer duren zijn er dus ook vertragingen met de verzending. Vliegtuigen vliegen momenteel vrijwel niet meer vanuit China en via de vrachtschepen gaat dit ook een stuk langer duren aangezien deze bijna niet meer onze kant op komen.

klantenservice

Vragen of hulp nodig?

Bekijk onze FAQ of neem contact op.

  • Bel ons op +31 299 321 666
  • Email ons [email protected]
  • Bericht ons via Facebook
  • Bericht ons via Twitter
  • Chat met ons

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze aanbiedingen en laatste trends via de email!