Inloggen

X
Wachtwoord vergeten?
x
VolumeDrukkerij.nl maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Lees meer over onze Cookies
volume drukkerij logo

Alles over relatiegeschenken en het nut er van

04 Maart 2019

Wat voor soort mensen geven relatie geschenken en waarom zou je een relatiegeschenk kunnen geven? In dit artikel ga je hier meer over lezen en vertellen wij wat nou eigenlijk de waarde is van een relatiegeschenk.

Wanneer geef je een relatiegeschenk?

Neem als voorbeeld een ZZP-er die een bepaalde periode voor een baas gewerkt heeft. Wanneer deze periode afgelopen is en zei hebben hem tijdelijk niet meer nodig, maar waren wel altijd tevreden over hem is het verstandig om ze een bedankje te geven. Hiermee laat u altijd zien dankbaar te zijn geweest en dankbaarheid wordt al sinds eeuwenoud gerespecteerd en gewaardeerd. Ook kan een ondernemer zijn werkgevers bedanken na het verwerken van bijvoorbeeld: een grote order, wanneer zei iets voor hem gedaan hebben of uiteraard tijdens de kerst en andere feestdagen worden er vaak relatiegeschenken gegeven.

De waarde van een relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn van grote waarde vooral in Azie, een gift of relatiegeschenk geeft hier dus een uiterste vorm van respect en dankbaarheid aan. Meestal wordt dit weder beloond met een gift terug die de dankbaarheid uitdrukt in waarde. Natuurlijk is dit in Nederland vaak ook het geval alleen dan is dat in meeste gevallen niet zoals in Azie. Wanneer u bijvoorbeeld een relatiegeschenk bijvoorbeeld een Flesverpakking van uw eigen onderneming heeft laten bedrukken, met daarin een goede fles drank wordt dat ook vaak zeer gewaardeerd. Relatiegeschenken zijn daarom van groot belang in het zaken leven en zorgen tussen goede verstandshouding tussen werkgever en werknemer.

Ook een klein relatie geschenk kan het verschil maken

Neem bijvoorbeeld een portemonnee met een gestanced logo daar in, wanneer de ontvanger van het geschenk toevallig net opzoek is naar een nieuwe portemonnee komt dat in veel gevallen goed uit en wordt deze in gebruik genomen. Een creditcardhouder of portemonnee gaat vaak voor een langere tijd mee als een paar dagen of weken wanneer deze bevalt. Wanneer de ontvanger van het relatiegeschenk dan zijn product in gebruik neemt of soms op een rustig moment even bekijkt denkt hij toch weer even aan u of uw onderneming. Tijdens het geven geeft het mensen een gevoel van blijdschap want ze krijgen iets wat ze misschien niet hadden verwacht.

klantenservice

Vragen of hulp nodig?

Bekijk onze FAQ of neem contact op.

  • Bel ons op +31 299 321 666
  • Email ons info@volumedrukkerij.nl
  • Bericht ons via Facebook
  • Bericht ons via Twitter
  • Chat met ons

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze aanbiedingen en laatste trends via de email!