Het begint met een ontwerp

Het begint met een goed ontwerp, het gebruik van de juiste bestanden, kleuren en opmaak. Handige ontwerp templates hebben wij staan bij elk product, zo weet u zeker dat belangrijke informatie niet buiten het drukgebied valt. Gemaakte ontwerpen kunnen gemakkelijk worden aangeleverd via de mail of worden geupload in uw eigen account.

Indien u zelf geen mogelijkheid heeft de bestanden op te maken is dit geen probleem, dit kunnen wij voor u doen!

Van het ontwerp naar de productie

Voorafgaand aan de productie zullen wij altijd een digitaal voorbeeld voorleggen ter akkoord, zodat u zeker weet dat het aangeleverde ontwerp voldoet aan uw verwachtingen.

De meeste van onze producten zijn niet standaard op voorraad, deze worden gemaakt op bestelling. Hierna zullen deze worden bedrukt, het kan ook zijn dat er gedrukt moet worden voorafgaand aan de productie zelf, dit ligt aan het product. Productietijden varieren van enkele dagen, tot enkele weken.

Voor de producten op transport gaan worden deze geinspecteerd, zodat we ook zeker zijn dat de kwaliteit van het drukwerk en de producten optimaal zijn.

Vervolgens op transport

Transport vanaf de productie tot en met het afleveradres gaat vaak op verschillende manieren. Bij een productie in het buitenland kan het zijn dat de producten per schip of per vliegtuig naar Nederland komt. Indien de producten per schip onze kant op komen zal dit langer duren dan per vliegtuig. Vanaf bijvoorbeeld Azié kan het meerdere weken duren voordat verschepingen per container aankomen, bij transport per vliegtuig is dit een stuk korter en het kan zijn dat dit slechts enkele dagen duurt.

Dan komt de levering uw kant op

Voordat geproduceerde goederen geleverd worden voeren wij altijd een kwaliteit inspectie uit, zo komt niemand voor verrassingen te staan.

Leveren van producties doen wij vaak zelf in eigen beheer, echter is dit niet altijd mogelijk. Wij maken ook gebruik van betrouwbare Nederlandse transporteurs welk zorg dragen voor onze binnenlandse transporten.

Lees hier meer over onze transporteurs

De facturatie

Facturatie van producties is natuurlijk een van de dingen... Het kan zijn dat we een factuur sturen voorafgaand aan de productie, welk in zijn geheel of gedeeltelijk verwerkt dient te zijn. Ook kan het zijn dat er een factuur wordt gezonden aan welk een termijn is verbonden, van 30, 60 of zelfs 90 dagen. Verschillende tarieven voor dezelfde producties kunnen hieraan verbonden zijn, bij een volledige voldoening van de factuur zal de productprijs goedkoper zijn als dan bij een facturatie achteraf. Het is niet altijd mogelijk een verschillend factuur termijn te kiezen, hiervoor zijn afspraken gemaakt.