Inloggen

X
Wachtwoord vergeten?
x
Wij maken gebruik vancookies, Lees er alles over op onze pagina.
volumedrukkerij logo

Bedrukte verpakkingen op maat

Verpakkingen op maat voor elk product en elke gelegenheid. Er zijn veel verschillende verpakkingen, luxe doosjes met deksel of klep, of simpele vouwdoosjes. Verpakkingen worden gemaakt van verschillende materialen, bijvoorbeeld kartonnen doosjes, maar onder andere ook van leder of een kunstleder. Een verpakking zorgt niet alleen voor bescherming van een product, deze kan ook een bericht overbrengen, door middel van een gedrukt logo of een text. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden.

Cadeaverpakkingen en flesverpakkingen

Leuk om te krijgen en ook om te geven, een heerlijke fles wijn of drank. Nog mooier is uiteraard als er een mooie bedrukte verpakking om te fles zit, met logo of ontwerp. Een flesverpakking zorgt naast een goede indruk ook dat de fles extra wordt beschermd, of erger nog dat deze kapot valt.

Extra's voor luxe verpakkingen

Naast de verpakking zelf kan er natuurlijk nog meer gedaan worden een speciale beleving te krijgen, bijvoorbeeld door de verpakking in te binden met luxe lint, een hangtag, een uniek verpakkingspapier of vloeipapier om de inhoud nog beter te beschermen.