Inloggen

X
Wachtwoord vergeten?
x
Wij maken gebruik vancookies, Lees er alles over op onze pagina.
volumedrukkerij logo

Bedrukte stickers en barcode etiketten

EAN code stickers of barcode etiketten nodig met bedrukking? Wij hebben verschillende formaten etiketten op rol en A4 vellen, normaal en afneembaar gelijmd. Etiketten kunnen worden geleverd in een matte normale versie, maar ook een glans versie. Barcode etiketten met een glanslaag worden meer op producten geplaatst, deze zijn dan ook afneembaar gelijmd. Zo blijven er geen lijmresten achter op het product.

Goedkope EAN barcode stickers op rol

EAN code worden vaak gedrukt op rol, dit omdat het vaak om grotere oplages gaat en de kosten laag gehouden moeten worden. Op elk product dient immers een code geplaatst te worden. Niet alleen op de producten zelf worden barcode stickers geplaatst, maar ook op dozen en pallets waar de producten in worden verpakt.

EAN code en EAN nummer bestellen

Unieke coderingen voor het maken van barcodes kan maar bij één bedrijf in Nederland, dit is GS1. In heel Europa zijn de EAN codes centraal geregeld, dit zodat er geen dubbele codes zijn en er problemen komen in de retail. Elke barcode kan worden gescand, aan deze unieke code kunnen intern een prijs of productnaam worden gegeven. Bij dubbele coderingen kan het voorkomen dat het verkeerde product wordt aangeslagen, of verzonden wordt wanneer deze staat opgeslagen op pallets in een distributiecentrum. EAN codes zijn er in verschillende nummers, waaronder een EAN13 code. Let er wel op dat dat de codering klopt, een extra controlegetal dient zelf te worden toegevoegd.