Inloggen

X
Wachtwoord vergeten?
x
Wij maken gebruik vancookies, Lees er alles over op onze pagina.
volumedrukkerij logo

Stickers voor binnen en buiten

Ronde stickers, stickers voor binnen en buiten, of raamstickers op eigen formaat. Bedrukte stickers in kleine oplage full colourdigitaalgedrukt, of in grotere oplageoffsetgedrukt. Er zijn stickers voor elke ruimte en oplage.

Stickers worden tegenwoordig op ontelbaar veel manieren gebruikt. De klever wordt geplakt om een merknaam zichtbaar te maken maar ook om een bepaalde reactie te krijgen. Natuurlijk kunnen stickers ook geplakt worden op voorwerpen, zoals op de rug van ringbanden en andere producten waar een naamduiding aan gegeven moet worden.

Raamstickers laten bedrukken

Stickers bestellen voor op een raam? Raamstickers kunnen op een eigen formaat worden gedrukt, goed zichtbaar vanaf de buitenkant of binnenkant. Raamstickers worden vaak gemaakt van een vinyl, deze kan in bepaalde contouren worden gesneden maar het is ook goed mogelijk dat sommige stukken transparant of wit zijn om een contour zichtbaar te maken.

Barcode etiketten op maat gemaakt

Goedkope etiketten nodig met bedrukte EAN code? Bekijk onze barcode etiketten, deze hebben wij in verschillende standaard formaten, normaal en afneembaar gelijmd. Barcode etiketten zijn allemaal op rol, extra goedkoop dus. Barcode etiketen kunnen normaal of in glans worden geleverd.