Inloggen

X
Wachtwoord vergeten?
x
Wij maken gebruik vancookies, Lees er alles over op onze pagina.
volumedrukkerij logo

Bedrukte relatiegeschenken en giftsets

Zakelijke relaties een cadau geven? Onze bedrukte relatiegeschenken en giftsets zijn naast een leuk cadeau ook een middel om reclame te maken voor uw onderneming of organisatie. Een relatiegeschenk kan een cadau zijn waar gebruik van gemaakt gaat worden, maar ook een cadeau welk past bij de uitvoering en branch van uw bedrijf.

Relatiegeschenken en giftsets op maat

Een extra touch wanneer uw relaties een geschenk krijgen welk op maat is gemaakt, dit met persoonlijke bedrukking van een logo of ontwerp, of een uniek product welk past bij de gelegenheid. Als makelaar zou er bijvoorbeeld een mooie sleutelhanger gegeven worden bij de overdracht van een sleutel van een gekocht appartement of huis.

Wat moet ik mijn relaties geven?

Relatiegeschenken en cadeau's aan klanten en relaties zijn vaak een kleine gift, als blijk van waardering en zodat u laat weten deze personen niet vergeten te zijn. De cadeau's kunnen los worden gegeven, maar ook in een wat luxere cadauverpakking of set. Een giftset bestaande uit onder andere een bedrukte metalen pen, sleutelhanger, of pasjeshouder kan worden gegeven in een bedrukt kartonnen doosje met een schuiminleg. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Wanneer geef ik mijn relaties een geschenk?

Cadeaus en relatiegeschenken kunnen tijdens meerdere gelegenheden worden gegeven, het doel hiervan kan verschillend zijn. Een relatiegeschenk kan worden gegeven wanneer er een bepaalde aankoop is gedaan, bijvoorbeeld een bedrukte creditcardhouder voor een rijbewijs wanneer er een auto is aangekocht. Natuurlijk kan een geschenk ook worden gegeven als blijk van waardering of herinnering van een bepaalde datum. Een jubileum is hiervoor uitermate geschikt.