Paspoorthoesjes drukwerk

Bedrukte paspoorthoesjes met volledig eigen ontwerp en in full color. Te bedrukken al vanaf een lage oplage vanaf 250 stuks. Wij realiseren en produceren de hoesjes in hoogwaardige kwaliteit op PVC.

Paspoort hoesjes met eigen ontwerp bedrukken

Naast dat wij lage oplages aanbieden voor het bedrukken van uw paspoorthoesjes hebben wij de mogelijkheid om het paspoorthoesje met 100% van het oppervlak te bedrukken. Designs kunnen full-color bedrukt worden met foto's maar ook met een door u zelf ontworpen design.

Paspoorthoesjes laten ontwerpen

Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om een ontwerp te laten maken door ons eigen ontwerp team. Dit kan een simpel ontwerp zijn voor uw hoesje maar ook een heel uitgebreid ontwerp met al uw persoonlijke wensen. Wilt u door ons een ontwerp laten maken, kijk dan op onzeontwerp laten makenpagina voor meer informatie over de kosten en productie.

Paspoorthoesje aangepast model

Eigen paspoorthoezen samenstellen

Uiteraard kan het ook zo zijn dat u misschien wensen heeft voor meerdere vakjes in het paspoort hoesje zoals bijvoorbeeld een verblijfsvergunning of een extra document. Heeft u extra wensen voor extra vakjes voor bepaalde documenten voor uw bedrijf of organisatie vul deze dan in tijdens de aanvraag. Houdt er wel rekening mee dat bij extra opties de aangegeven prijzen anders kunnen zijn als het standaard aangeboden product. Neem als voorbeeld de afbeelding hier onder waarbij er een extra vakje aan de rechtkant is geproduceerd voor een extra document.