Duurzame draagtassen

Draagtassen welk gemaakt worden van duurzame materialen, geproduceerd op een eco vriendelijke wijze, of van gerecyclede materialen. Zo draagt uw onderneming bij aan een groenere toekomst.

Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tas bedrukken voor uw onderneming? Bekijk onze naturel canvas draagtassen gemaakt van 100% ongebleekt katoen. De katoenen draagtas wordt gemaakt van een 300 grams dik katoen en heeft een draagkracht van rond de 8 kilo, geschikt dus als boodschappentas.

Draagtassen van gerecycled plastic

Plastic tasjes gemaakt van een gerecycled plastic en volledig recyclebaar. Deze budget plastic draagtasjes worden gemaakt van een afbreekbaar plastic, hebben een draagkracht van rond de 7 kilo en kunnen volledig in full colour worden bedrukt.

Bekijk ook de RPET big shoppers! Deze stevige boodschappentassen zijn gemaakt van 80% gerecyclede PET flesjes en hebben een draagkracht van rond de 10 kilo.

FSC papieren tasjes & recycled kraft

Papieren tasjes gemaakt van FSC papier, of gerecycled kraft papier. De papieren draagtassen van FSC worden gemaakt uit bossen welk speciaal zijn aangelegd voor houtkap, extra mileuvriendelijk dus. Deze tassen kunnen worden geleverd in een ongebleekte bruike versie, maar kunnen ook worden bedrukt in kleur.