Inloggen

X
Wachtwoord vergeten?
x
Wij maken gebruik vancookies, Lees er alles over op onze pagina.
volumedrukkerij logo

Menukaart maken en bedrukken

Menukaart maken of ontwerpen voor horeca? Bekijk onze full colour bedrukte menukaarten in verschillende formaten en luxe afwerkingen. Menukaarten kunnen onder andere worden gemaakt op A4 formaat, half A4, A3 en half A3. Een ander formaat nodig? Laat het even weten! Naast het formaat kan er gekozen worden uit een ongevouwen of gevouwen model. Het vouwen van de menukaarten kan op verschillende manieren, waaronder een enkele vouw, wikkelvouw of zigzag vouw.

Menukaarten ontwerpen

Menukaart ontwerpen welk aansluit bij de uitstraling van uw horeca gelegenheid? Download onze template, hierin kan gemakkelijk een ontwerp of logo worden geplaatst. De ontwerp templates zijn op maat gemaakt voor elk formaat, super handig dus.

Menukaart maken in kleine oplage

Menukaarten kunnen worden geleverd in een kleine oplage, vanaf 10 stuks worden deze full colourdigitaalbedrukt. In een grotere oplage worden menukaartenoffsetgedrukt, dit is goedkoper als het om grotere oplage gaat.

Menukaarten met luxe afwerking

Naast dat menukaarten in full colour kunnen worden bedrukt is het ook mogelijk om deze te voorzien van een extra luxe afwerking, waaronder een glans en matlaminaat, of SPOT UV coating.