Bierviltjes bedrukken met eigen logo of ontwerp

Onmisbaar voor elk café, bar, horeca gelegenheid, of feestje. Bedrukte bierviltjes zijn er in elk formaat, rond, vierkant, als een hartje, of eigen formaat. Alle bierviltjes worden gemaakt van een 1,5 centimeter dik karton en kunnen in elke kleur worden bedrukt.

Goedkope bierviltjes

In vele varianten te leveren, maar de goedkoopste blijft toch wel het standaard ronde bierviltje met het klassieke doorsnede formaat van 107 millimeter. Naast het formaat heeft ook het type drukwerk invloed op de prijs. Bierviltjes kunnen in kleine oplagedigitaalworden bedrukt, vanaf zelfs 25 stuks. Echter zijn de kosten voor het maken van deze bierviltjes niet in vergelijking metoffsetbedrukte bierviltjes, dit gaat vanaf een oplage van 500 stuks.

Het doel van bierviltjes

Bierviltjes worden natuurlijk gebruikt om een glas op te zetten en zorgen ervoor dat bier of vocht wordt opgenomen en niet op bijvoorbeeld een houten tafel blijft liggen. Natuurlijk worden er ook leuke spelletjes met bierviltjes gedaan, zoals het flippen van een tafelrand of frisbeeën door de kamer.