Inloggen

X
Wachtwoord vergeten?
x
Wij maken gebruik vancookies, Lees er alles over op onze pagina.
volumedrukkerij logo

Rekeningmapjes voor horeca

Frisse full colour rekeningmapjes nodig? Bekijk onze mapjes van leder en papier, deze zijn er in glans, mat of met een luxe laminaat of SPOT UV coating. Het creëren van een eigen identiteit is belangrijk voor elke onderneming, zeker voor horeca. Naast een goede maaltijd komen bezoekers van een horeca gelegenheid ook voor een beleving. Een uniek en persoonlijk bedankkaartje samen met de rekening zorgt ervoor dat deze beleving tot in de puntjes is verzorgd.

Bedrukte papieren rekeningmapjes

Rekeningmapjes van papier zijn er in verschillende formaten en opties, deze kunnen bijvoorbeeld aan beide zijden full colourdigitaalworden bedrukt. Digitaal bedrukte rekeningmapjes kunnen al worden geleverd vanaf 50 stuks. Vanaf 1000 stuks kan de papieren versie ookoffsetworden gedrukt, deze zijn dan extra goedkoop. Naast dat de papieren rekeningmapjes aan beide zijden full colour kan worden bedrukt is het ook mogelijk te kiezen voor een glans of mat versie van het drukwerk.

Rekeningmapjes met een luxe afwerking

De mapjes kunnen zowel aan de gehele buitenzijde als binnenzijde wordt bedrukt in full colour, echter is het ook mogelijk een nog luxere uitstraling te geven met een extra laminaat coating. Een laminaat coating kan worden aangebracht in een glans of mat versie. Mocht dit nog niet genoeg zijn kan er met een SPOT UV lak extra aandacht worden getrokken op bepaalde onderdelen van het mapje.

Lederen rekeningmapjes

Rekeningmapjes zijn te maken van een PU kunstleder of echt rundleder. Deze worden op maat gemaakt in een kleur en afwerking naar keuze geproduceerd. Lederen rekeningmapjes geven een luxe uitstraling en kunnen worden voorzien van een gedrukt of gestanst logo.