Horeca drukwerk

Bedrukte artikelen voor hotel, restaurant of cafe gemakkelijk online bestellen en hulp bij de opmaak van ontwerpen en logos. In ons assortiment staan producten voor horeca in verschillende categorieën. Zo krijgen horecagelegenheden een unieke uitstraling welk past bij het bedrijf of de organisatie.

Cafés, Bars en eetcafés

Een van de belangrijkste voorwerpen welk niet te missen mogen zijn in een café, bar, kroeg of eetcafé zijn bedrukte bierviltjes. Geschikt voor elke zaak, ook leuk voor feestjes. Bierviltjes zijn al te bedrukken vanaf 50 stuks!

Restaurants, lunchrooms en koffiehuizen

Eten in een restaurant is wel zo gemakkelijk met een luxe bedrukte menukaart, of lederen omslag. Ook het geven van de rekening kan bijdragen aan een goede sfeer en totaalbeleving, met onder andere onze bedrukte rekeningmapjes.

Hotels en verblijf accommodaties

Gastvrij zijn en met het oog op persoonlijke privacy is de sleutel in elk hotel, met bedrukte deurhangers weten uw gasten dat ze niet gestoord zullen worden. Handig wanneer deze net uit de douche komen en rondlopen op bedrukte badslippers van de accommodatie.