Inloggen

X
Wachtwoord vergeten?
x
Wij maken gebruik vancookies, Lees er alles over op onze pagina.
volumedrukkerij logo

Plastic tassen bedrukken

Budget plastic tasjes, basic plastic draagtassen voor boodschappen, of luxe plastic draagtassen voor kledingwinkels kunnen allen in full colour worden bedrukt. Met de juiste plastic tas wordt gezorgd voor een uitstraling welk past bij uw bedrijf.

Plastic tasjes goedkoop bedrukken

Goedkoop plastic tasjes bedrukken? Dan zijn wellicht de budget plastic draagtasjes de goede keuze. Budget plastic tasjes worden gemaakt van een wit of semi transparant plastic, deze kunnen worden bedrukt met een full colour aflopend ontwerp, of een enkele kleur naar keuze.

Plastic boodschappentas

Boodschappentassen van plastic zijn er in bijna elke winkel, deze zien er vaak hetzelfde uit echter zijn er verschillen. De basic plastic draagtassen worden gemaakt van een LDPE, MDPE of HDPE plastic, het verschil hierin is de sterkte en dichtheid van het materiaal. De materiaaldikte van plastic tasjes hebben betrekking op de draagkracht van de plastic tas.

Regels voor plastic tasjes

Sinds het begin van 2016 is het niet langer toegestaan gratis plastic tasjes bij de toonbank te verstrekken, hiervoor dient een kleine vergoeding te worden gevraagd. Dit met het oog op het verminderen van plastic afval en zwerfafval. Echter is het onder bepaalde voorwaarden nog wel mogelijk een gratis plastic tas te geven, bijvoorbeeld bij verse producten zoals vleeswaren en fruit.