Inloggen

X
Wachtwoord vergeten?
x
Wij maken gebruik vancookies, Lees er alles over op onze pagina.
volumedrukkerij logo

Papieren draagtassen bedrukken

Papieren tasjes goedkoop bedrukken, met een platte lus of een luxe gedraaid koord. Er zijn verschillende soorten papieren tassen, budget of luxe. De meeste papieren tasjes worden bedrukt door middel vanzeefdruk, het meest voordelige is het drukken in één kleur. Andere bedrukking kan natuurlijk ook, het ligt aan het product of dit mogelijk is.

Full colour bedrukte tasjes

Papieren tassen kunnen op verschillende manieren worden bedukt, ook full colour. In het assortiment hebben wij papieren tassen welk full colour kunnen worden bedrukt, deze worden hierna afgewerkt met een matlaminaat of glans coating. De full colour papieren tasjes hebben een luxe uitstraling en stevig katoenen koord als handvat, het koord kan in verschillende kleuren worden geleverd.

Papieren boodschappentas

Booschappentassen gemaakt van papier zijn uitermate geschikt als alternatief voor de plastic tassen, deze mogen ook nog gratis worden meegegeven door winkeliers in tegenstelling tot de plastic tas. Papieren boodschappentassen hebben wel een mindere draagdracht, echter komt het ten goede aan het milieu.

Welke papieren tassen zijn het best?

Er zijn verschillende papieren tassen, deze zijn er ook voor verschillende doelgroepen. Hierom is er niet specifiek één draagtas het beste. Voor kledingwinkels zou het goed kunnen dan een full colour draagtas met matlaminaat de uitstraling van de winkelier of het merk het meest tot zijn recht laat komen. Heeft u vragen over de juiste papieren tas voor u? Neem contact met ons op, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.