Inloggen

X
Wachtwoord vergeten?
x
Wij maken gebruik vancookies, Lees er alles over op onze pagina.
volumedrukkerij logo

Bedrukte herbruikbare draagtassen

Herbruikbare bedrukte draagtassen nodig voor uw onderneming? Herbruikbare draagtassen zijn er in verschillende type, het belangrijkste is dat deze stevig en duurzaam zijn. Draagtassen hebben een bepaalde uitstraling, het maken van de juiste keuze zorgt ervoor dat de draagtas ook aansluit bij uw onderneming.

Waarom draagtassen hergebruiken?

Draagtassen hergebruiken is niet alleen beter voor het milieu, het scheelt ook kosten voor de klant en zorgt voor betere blootstelling aan het publiek.

Welke draagtas is geschikt als boodschappentas

Elke supermarkt heeft ze wel, de grote stevige boodschappentas. Meestal zijn dit de PP big shoppers, deze kunnen indien gewenst full colour worden bedrukt. Naast de PP big shopper zijn er ook andere alternatieven voor een herbruikbare draagtas, bijvoorbeeld draagtassen gemaakt van een Non-woven materiaal of draagtassen welk gemaakt worden van een combinatie van materialen. Bij een draagtas geproduceerd van verschillende materialen kan het zijn dat de buitenzijde lijkt op een papieren tas, maar even sterk is als een boodschappentas omdat de binnenzijde van een stevig materiaal is gemaakt.